Categories

Odricanje od odgovornosti

Odricanje od odgovornosti

Zadnje ažuriranje: 20. siječnja 2022.

Tumačenje i definicije

Tumačenje

Riječi čije je početno slovo veliko imaju značenje definirano pod sljedećim uvjetima. Sljedeće definicije imat će isto značenje bez obzira na to pojavljuju li se u jednini ili u množini.

Definicije

Za potrebe ovog odricanja od odgovornosti:

  • Tvrtka (koja se u ovoj izjavi o odricanju od odgovornosti naziva ili "Tvrtka", "Mi", "Mi" ili "Naša") odnosi se na sanovnik.eu.org.
  • Tvrtka li>
  • Usluga odnosi se na web-mjesto.
  • Vi označava osobu koja pristupa Usluzi, ili tvrtku ili drugu pravnu osobu u čije ime takva osoba pristupa ili koristi Uslugu, prema potrebi.
  • Web-stranica odnosi se na sanovnik.eu.org, kojoj se može pristupiti s https://www.sanovnik.eu.org/

Odricanje od odgovornosti

Informacije sadržane na usluzi služe samo u opće informativne svrhe.

Društvo ne preuzima nikakvu odgovornost za pogreške ili propuste u sadržaju Usluge.

Društvo ni u kojem slučaju neće biti odgovorno za bilo kakvu posebnu, izravnu, neizravnu, posljedičnu ili slučajnu štetu ili bilo kakvu štetu, bilo u radnji ugovora, nemara ili drugog delikta, koja proizlazi iz ili u vezi s korištenjem usluge ili sadržaja Usluge. Tvrtka zadržava pravo dopune, brisanja ili izmjene sadržaja na usluzi u bilo koje vrijeme bez prethodne obavijesti. Ova izjava o odricanju od odgovornosti izrađena je uz pomoć predloška za odricanje od odgovornosti.

Tvrtka ne jamči da Usluga ne sadrži viruse ili druge štetne komponente.

Odricanje od odgovornosti za vanjske veze

Usluga može sadržavati veze na vanjska web-mjesta koja nisu pružena ili održavana od strane ili na bilo koji način povezana s tvrtkom.

Napominjemo da Tvrtka ne jamči točnost, relevantnost, pravodobnost ili potpunost bilo kojih informacija na ovim vanjskim web-mjestima.

Odricanje od odgovornosti za pogreške i propuste

Informacije koje pruža usluga služe samo za opće smjernice o pitanjima od interesa. Čak i ako Tvrtka poduzima sve mjere kako bi osigurala da je sadržaj Usluge aktualan i točan, može doći do pogrešaka. Osim toga, s obzirom na promjenjivu prirodu zakona, pravila i propisa, može doći do kašnjenja, propusta ili netočnosti u informacijama sadržanim na usluzi.

Društvo nije odgovorno ni za kakve pogreške ili propuste, niti za rezultate dobivene korištenjem ovih informacija.

Odricanje od odgovornosti za poštenu upotrebu

Društvo može koristiti materijal zaštićen autorskim pravima koji vlasnik autorskih prava nije uvijek izričito ovlastio. Tvrtka takav materijal čini dostupnim za kritiku, komentare, izvješćivanje vijesti, podučavanje, stipendije ili istraživanje.

Tvrtka vjeruje da ovo predstavlja "poštenu upotrebu" bilo kojeg takvog materijala zaštićenog autorskim pravima kako je predviđeno u odjeljku 107. Zakona o autorskim pravima Sjedinjenih Država.

Ako želite koristiti materijal zaštićen autorskim pravima iz Usluge u vlastite svrhe koje nadilaze poštenu upotrebu, morate dobiti dopuštenje od vlasnika autorskih prava.

Izraženo odricanje od odgovornosti za preglede

Usluga može sadržavati stavove i mišljenja autora i ne odražavaju nužno službenu politiku ili stav bilo kojeg drugog autora, agencije, organizacije, poslodavca ili tvrtke, uključujući tvrtku.

Komentari koje objavljuju korisnici su njihova isključiva odgovornost i korisnici će preuzeti punu odgovornost, odgovornost i krivnju za bilo kakvu klevetu ili parnicu koja proizlazi iz nečega napisanog ili kao izravna posljedica nečega napisanog u komentaru. Tvrtka nije odgovorna za bilo koji komentar objavljen od strane korisnika i zadržava pravo brisanja bilo kojeg komentara iz bilo kojeg razloga.

Odricanje od odgovornosti bez odgovornosti

Informacije o Usluzi daju se uz razumijevanje da se Tvrtka ovdje ne bavi pružanjem pravnih, računovodstvenih, poreznih ili drugih profesionalnih savjeta i usluga. Kao takav, ne bi se trebao koristiti kao zamjena za konzultacije s profesionalnim računovodstvenim, poreznim, pravnim ili drugim nadležnim savjetnicima.

Društvo ili njezini dobavljači ni u kojem slučaju neće biti odgovorni za bilo kakve posebne, slučajne, neizravne ili posljedične štete koje proizlaze iz ili u vezi s vašim pristupom ili korištenjem ili nemogućnošću pristupa ili korištenja Usluge.

"Koristite na vlastitu odgovornost" Odricanje od odgovornosti

Sve informacije u Usluzi daju se "kao što jesu", bez jamstva potpunosti, točnosti, pravovremenosti ili rezultata dobivenih korištenjem ovih informacija, te bez jamstva bilo koje vrste, izričitog ilipodrazumijevaju, uključujući, ali ne ograničavajući se na jamstva izvedbe, mogućnosti za prodaju i prikladnosti za određenu namjenu.

Društvo neće biti odgovorno prema Vama ili bilo kome drugome za bilo koju odluku ili radnju poduzetu u skladu s informacijama koje je dala Usluga ili za bilo kakvu posljedičnu, posebnu ili sličnu štetu, čak i ako je obaviještena o mogućnosti takve štete.

Kontaktirajte nas

Ako imate bilo kakvih pitanja o ovom Odricanju od odgovornosti, možete nas kontaktirati:

  • E-mailom: grgoboy@gmail.com